OVER JANNEKE

Hoi! Ik ben Janneke. Ik ben healthcoach, enthousiaste hobby kok en jouw gids door de ‘health-guru jungle’. In 2015 heb ik mijn baan als HR-adviseur opgezegd en leer ik vrouwen als jij hoe je gezond, fit en gelukkig kunt zijn met je lijf èn met je leven. Door naar je lichaam te leren luisteren, het te leren begrijpen en met die kennis goed voor jezelf te zorgen. Net als ik heb gedaan. Zodat jij ook de allerbeste en gelukkigste versie van jezelf kunt zijn! Ik help je door middel van online advies en 1 op 1 coaching en binnenkort kun je ook mijn nieuwe online programma volgen, so stay tuned…

Mijn zoektocht naar èchte gezondheid

Nèt een paar kilootjes te zwaar en dus altijd op dieet, een slechte huid, vaak een opgezette buik en helemaal uitgeblust aan het einde van de middag: dat was ik een paar jaar geleden, en dat midden twintig! Dat kon beter, vond ik. Vastberaden te gaan werken aan een betere conditie begon ik met sporten en gezond eten en ontdekte ik wat voeding met je kan doen! Na allerlei mislukte diëten (van Sonja Bakker tot low-carb en maaltijdshakes) begon ik een zoektocht naar wat nu ècht goed voor je is. Ik kwam in aanraking met de Paleo-eetstijl en natuurvoeding en al snel wilde ik daar alles van weten, want ik had me nog nooit zó goed gevoeld: Weg darmklachten en extra kilootjes op m’n buik en Hallo stralende huid, rustige darmen, platte buik (eindelijk!!) en energie voor tien! Van een luie sport-hater ben ik veranderd in een fanatieke crossfitter en enthousiaste healthy food lover en dat heeft m’n leven zoveel leuker en beter gemaakt, dat ik besloot dat ik dat anderen ook gunde…

Healthy food expert

Nadat ik zo’n beetje alles over het Paleo-dieet had gelezen wat er te lezen viel, ben ik een studie als Natuurvoedingsdeskundige gaan volgen en zo alles over de werking van voeding te weten gekomen. Deze studie richt zich op de orthomoleculaire voedingswetenschap en dat wil kortweg zeggen dat je leert hoe je vele lichamelijke klachten met specifieke voeding kan voorkomen èn verhelpen. Alle puzzelstukjes over mijn vroegere klachten vielen voor mij toen op zijn plaats. Om me heen zag ik bij anderen ook dat een gezonde levensstijl de sleutel was naar verminderde of verdwenen klachten en een mooier, slanker en gezonder lijf en dat heeft me nog enthousiaster gemaakt. Met Blakend Gezond wil ik jou graag inspireren en helpen om bewuster en beter voor jezelf en je lichaam te zorgen en weer te blaken van gezondheid!

“Alle puzzelstukjes over

mijn vroegere klachten

vielen voor mij toen op zijn

plaats.”

Hoe ik jou kan helpen

Inmiddels heb ik de afgelopen jaren al heel veel mensen geholpen, via persoonlijke coaching online of vanuit mijn praktijk aan huis. Ik voel me fitter, energieker, zelfverzekerder en gezonder dan ooit en ik ben blij met mijn lijf en mijn leven. Als je het gevoel hebt dat jouw gezondheid en jouw leven beter kan, dat je niet goed genoeg voor jezelf zorgt, dat je niet gelukkig bent met je jezelf, dat er iets gewoon niet goed voelt, luister daar dan naar. Je gevoel liegt nooit. Maar weet dat dat absoluut niet zo hoeft te zijn, ook jij verdient de allerbeste versie van jezelf. Je weet misschien niet goed waar je moet beginnen, maar daarom ben je hier: Ik ga samen met jou dat pad inslaan en ik ga je stap-voor-stap helpen jouw doel te bereiken. En samen transformeren we jou van ‘ach, het gaat wel’ naar blakend gezond en gelukkig.

Want je kunt leven met altijd een beetje ontevredenheid en een gevoel van ongeluk op de achtergrond. En je kunt blijven doorgaan met alle eindjes net aan elkaar knopen, met elke dag tóch wel moe zijn, je ‘gewoon ok’ voelen en hopen dat het snel beter zal worden, of het nu over je lichaam, je leven of je relaties gaat.. Je altijd afvragen of het nu aan jou ligt, of misschien aan iets of iemand anders.

Of je begint met onderzoeken, en veranderen. En weigeren te accepteren dat ècht gezond en gelukkig zijn niet voor jou is weg gelegd. Want dat is het wèl, jij kunt dit.

Daarom is mijn website niet gemaakt voor mij, maar vooral voor jou: zodat je vanuit hier kunt starten met verkennen, dingen kunt leren en stappen kunt nemen naar jouw beste en gezondste leven. Zodat je weer ècht gezond kunt zijn, en je goed kunt voelen over wie JIJ werkelijk bent.

“Weiger te

accepteren dat ècht

gezond en gelukkig

zijn niet voor jou is

weg gelegd. Want

dat is het wèl, jij kunt

dit ook.”

Aan de slag

  • E-BOOK: Download mijn E-book “10 gezonde recepten die iedere vrouw zou MOETEN kennen” en schrijf je direct in voor mijn E-mail lijst. Vanaf dan word je ook altijd op de hoogte gehouden van nieuwe recepten en healthy lifestyle tips.
  • COACHING: Bekijk de mogelijkheden voor persoonlijke coaching, online of vanuit mijn praktijk in Nijmegen.
  • SOCIAL MEDIA: Volg me op Facebook, Instagram & Pinterest en ontdek alle info, tips en recepten die ik op Social Media deel.
  • CONTACT: Stuur me een berichtje. Om een vraag te stellen, of me te laten weten wat je van mijn website of mijn recepten vindt: Ik vind het leuk om van je te horen!
  • ONLINE PROGRAMMA: Omdat ik heel graag nóg meer mensen wil helpen was alleen persoonlijke coaching voor mij niet genoeg. Om mijn methode laagdrempeliger te maken, zodat blakend gezond zijn voor iedereen bereikbaar is, heb ik een Online Programma gemaakt. Gewoon vanuit je eigen huis te volgen, wanneer het jou uitkomt!