healthy-people-woman-girlCarline kwam in mijn praktijk met hardnekkige vetopslag rond haar taille, weinig energie, een verlaagd immuunsysteem en problemen met slapen. Klachten die allemaal te maken hebben met stress, ze worden veroorzaakt door een permanent verhoogd cortisol-niveau. Met aangepaste voeding, extra supplementen en wat tips kan stress aanzienlijk verlaagd worden. Carline ging er direct helemaal voor en wist haar nieuwe eetpatroon al heel snel in haar drukke leven te passen. En met resultaat! Niet alleen zijn haar klachten zo goed als verdwenen, ook haar kinderen profiteren inmiddels mee. Bedankt voor je verhaal Carline!

“Ik kwam allereerst bij Blakend met een hardnekkig zwembandje rond mijn taille, die (ondanks meerdere pogingen) maar niet wilde verdwijnen. Ik ben sportief en at al vrij gezond, dus ik vroeg me af wat ik nu nog meer kon doen. Ook had ik last van stress en slaapproblemen, al wist ik toen nog niet dat Janneke me daarbij ook kon helpen. Het bleek echter allemaal met elkaar samen te hangen. Ik kreeg een duidelijk eetschema mee, met supplementen advies. In de eerste week was het even bikkelen tijdens het afkicken van suiker en koffie, gek om te merken dat ik daar blijkbaar echt verslaafd aan was. Maar daarna was het schema helemaal niet moeilijk vol te houden, het is heel duidelijk uitgewerkt en de recepten zijn allemaal even lekker. Echt geen straf dus. Het allermooiste was dat ik al heel snel verschil merkte, na 2 weken was er al 2 cm van mijn taille af! Daarnaast heb ik nu veel meer energie en slaap ik misschien wel beter dan ooit. En waar ik eerder ieder virusje mee pikte, ben ik nu de enige die niet verkouden is als iedereen om me heen aan het snotteren is. Ik heb inmiddels een mooie balans gevonden in de manier van eten die Janneke me geleerd heeft en ik voel me zo goed dat ik niet meer anders zou willen.

Daarnaast profiteren mijn kinderen ook mee van mijn nieuwe eetstijl, en zie ik daarvan inmiddels ook al resultaat! Kortom: ik heb gemerkt dat deze methode echt resultaat heeft en veel makkelijker is dan ik had gedacht. Mocht je tussen de afspraken door toch nog vragen hebben, dan is Janneke ook altijd heel goed bereikbaar voor feedback. Ik raad het iedereen aan!”

Heb jij ook last van weinig energie, of die paar extra kilootjes die maar niet willen verdwijnen? Heb je moeite met slapen en ben je vaak ziek? Grote kans dat stress hierin een rol heeft. Neem gerust contact met me op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Bekijk HIER alle mogelijkheden of neem HIER direct contact met me op.