Online Programma

HAPPY BODY

In 10 weken stap-voor-stap naar een compleet nieuwe healthy lifestyle en een fit en energiek lijf – Simpel en praktisch, zonder diëten. 

WIL JIJ OOK WEER SLANK EN FIT ZIJN, ZONDER DIËTEN EN GEDOE?

 • Je wilt graag een fit en gezond lichaam en je hebt al ontelbare dieten geprobeerd, maar niks werkt echt, of houd je niet lang vol.
 • Je weet niet waar je moet beginnen, en je ziet soms door de bomen het bos niet meer!
 • Je hebt geen tijd om alles zelf uit te zoeken of om uren in de keuken te staan voor een moeilijk dieet wat helemaal niet in je leven past, maar dat droomlichaam blijft ondertussen een droom.

Stel je voor….

 • Stel je voor dat je fit bent, lekker in je vel zit en bergen energie hebt. Dat je een gezond lichaam hebt waar je je goed en zelfverzekerd over voelt.
 • Zie het voor je dat je gezonde levensstijl helemaal past bij jou en bij jouw leven en dat je alles onder controle hebt zonder dat het je nog enige moeite kost.
 • Dat je ècht gezond en gelukkig bent, met je lijf en je leven.

Hoi! Ik ben Janneke. En ik help vrouwen als jij weer écht gezond en gelukkig te worden met je lijf en je leven. Door goed naar je lichaam te luisteren en met die kennis goed voor jezelf te zorgen. Net als ik heb gedaanHet is zó simpel, dat kun jij ook. En ik leer je hoe.

HAPPY BODY

In 10 weken naar een een compleet nieuwe healthy lifestyle en aan fit en energiek lijf. Simpel en praktisch, zonder diëten.

Ik heb mijn jarenlange ervaring met het coachen van vrouwen gebundeld in een compleet en uniek stap-voor-stap programma. In 10 weken leer ik je hoe een gezonde lifestyle simpel en lekker kan zijn, en help ik je JOUW unieke balans te vinden.

 • Na dit programma begrijp je hoe jouw lichaam werkt en heb je geleerd hoe je ernaar kunt luisteren en hoe je door middel van simpele trucjes (OER-hacks) beter voor jezelf zorgt.
 • Dat is niet alleen een skill voor het leven, het zorgt er ook voor dat je nooit meer hoeft te twijfelen aan wat anderen zeggen over gezondheid en wat wel en niet goed voor je is.
 • Tot slot heb je, met behulp van je nieuwe skills en kennis, gemakkelijk een fijne en praktische balans gevonden.
 • Een balans die werkt voor jou, voor jouw doelen en voor jouw leven.

 

Een healthy lifestyle die je voor altijd zonder moeite kunt volhouden.

Wauw wat een geweldig programma! Om je kennis op te frissen, maar zeker ook om als nieuweling DE omslag te maken. Janneke begeleidt je er rustig en duidelijk doorheen, stap voor stap, week voor week. Compleet met lekkere en eenvoudige recepten en vele andere tips!!

– Liek –

En wees niet bang…

Ik leer je geen moeilijke diëten en je hoeft helemaal niets zelf uit te zoeken. Ik leer je stap-voor-stap alle praktische kennis die je nodig hebt: van boodschappenlijstjes tot simpele en heerlijke recepten. Dit gaat je niet alleen je beste gezondheid ooit opleveren, het gaat je daarom ook zoveel tijd besparen!

Zo werkt het Happy Body Programma

 • Voor 10 weken lang ontvang je elke week van mij een korte video-les, vol waardevolle kennis: rechtstreeks in je E-mail box. Deze kan je bekijken waar jij wilt, wanneer het JOU uitkomt, overal ter wereld.
 • Ik help je door middel van opdrachten deze kennis in jouw leven toe te passen en je krijgt een hele stapel handige E-books: Vol recepten, praktische tips en voorbeeldlijstjes.
 • Ik begeleid je stap-voor-stap, de lessen zijn nooit langer dan 20 minuten. Zodat je niet wordt overdonderd en je geleidelijk werkt naar een echte duurzame verandering.
 • Hierna hoef je NOOIT meer een ander programma of dieet te volgen, deze skills heb je voor het leven.

JOUW HAPPY BODY PROGRAMMA bevat…

1. WAT DE OERTIJD JE LEERT OVER GEZOND ZIJN.

Hoe kan het toch dat we het beter hebben dan ooit, maar nog nooit zo dik en ongezond waren als nu? Wat de oertijd je leert over gezondheid en hoe OER-hacks jou gaan helpen wèl weer super gezond te worden.

2. HOE JE LIJF WERKT EN HOE JE ER BETER NAAR LUISTERT.

We zijn altijd DRUK, dus we zijn bijna allemaal verleerd hoe we eigenlijk naar ons lichaam moeten luisteren – Terwijl dat ZO belangrijk is. Ik leer je hoe je lijf werkt en hoe je er met die kennis weer goed naar kunt luisteren: De eerste stap naar beter voor jezelf zorgen.

3. WAAROM SUIKER JE VIJAND IS EN HOE JE SIMPEL SUIKER MINDERT.

Wat doet suiker eigenlijk met je lichaam en waarom is het zo slecht voor je? Je leert waar suiker allemaal in zit en hoe je gemakkelijk mindert met suiker, terwijl je nog steeds kunt genieten!

4. ONGEZONDE VOEDING IN EEN GEZOND JASJE.

Is alle voeding die bekend staat als ‘gezond’ eigenlijk wel echt gezond? Ik leer je welke ‘gezonde’ producten (die je waarschijnlijk al jaren eet) je beter kunt vermijden en hoe je dat doet zonder gek te worden.

5. PRAKTISCH: BOODSCHAPPEN EN DE VOORRAADKAST.

Aan de slag! Je leert hoe je sneller, goedkoper en gemakkelijker gezonde boodschappen doet door middel van 5 simpele tips. Ik verklap welke cruciale producten je echt in je voorraadkast MOET hebben. En ik laat je zien hoe een goede planning je tijd, geld en energie bespaart en hoe je dat precies moet doen.

6. HET GEHEIM VAN INTERMITTENT FASTING (IF).

Vasten is een echte OER-hack die je ongelofelijk veel voordelen oplevert. Je leert wat IF is en wat het met je lichaam doet. Ik laat je zien welke vormen er zijn en hoe je een vorm kunt kiezen die past bij jou en bij jouw lichaam.

7. DE KWALITEIT VAN JE ETEN EN HET NUT VAN SUPPLEMENTEN.

Moet je supplementen gebruiken of is gewoon gezond eten voldoende? Ik zorg dat je voor eens en voor altijd duidelijk hebt welke kant je moet kiezen. Inclusief: persoonlijk supplementen-advies, helemaal afgestemd op JOUW situatie.

8. SPORTEN EN BEWEGEN.

Waarom beweging zo belangrijk is en hoe de meeste mensen verkeerd bewegen. Je leert hoe je simpel beter en meer beweegt en dat je heus niet perse naar de sportschool hoeft om resultaat te behalen.

9. GEZOND ETEN ALS JE NIET THUIS BENT.

“Help! Ik heb een feestje, wat nu??” Hoe je gemakkelijk omgaat met jouw nieuwe gezonde lifestyle tijdens etentjes, feestjes en vakanties. Want genieten hoort er ook bij!

10. JE HEALTHY LIFESTYLE VOLHOUDEN.

Een healthy lifestyle heeft geen zin als je het niet voor altijd kunt volhouden. Ik leer je hoe je door middel van een paar praktische tips nooit meer een terugval hoeft te hebben en je nieuwe healthy lifestyle ook ècht een lifestyle blijft.

“Zie het Happy Body Programma als het 1-op-1 coachings-traject dat wij samen in 5 maanden zouden doen. Samengevat in een super praktisch    (en veel goedkoper!) online programma.”

– CARLINE –

“De methode van Janneke geeft ècht resultaat en is veel makkelijker dan ik had gedacht. Ik heb inmiddels een mooie balans gevonden die werkt voor mij en ik voel me zo goed dat ik nooit meer anders zou willen. Ik raad het iedereen aan!”

Schrijf je vandaag nog in en start morgen al!

Vanuit je eigen huis en helemaal op JOUW eigen tempo..

WAT JE KRIJGT…

 

 • Het volledige 10 weken programma stap voor stap in je inbox. Je kunt al het materiaal bekijken waar en wanneer jij dat wilt: vanaf je computer, tablet of telefoon.
 • Dit programma werkt met korte leerzame video-lessen en handige PDF’s die je gemakkelijk kunt downloaden, overal ter wereld.
 • 10 motiverende video-lessen, vol waardevolle informatie.
 • 15 handige E-books en PDF’s.
  • Een complete lijst met voedingsmiddelen en hoe gezond ze ècht voor je zijn.
  • Heel veel simpele en gezonde recepten voor ontbijt, lunch, diner en snacks.
  • Leerzame ontdek-opdrachten, die je zeker zullen verbazen!
  • Cheat-sheets, praktische lijstjes en schema’s om voor altijd te bewaren.
 • Een persoonlijk supplementen-advies, volledig afgestemd op jouw situatie.
 • Heb je tijdens het programma vragen, of wil je even overleggen? Dat kan! Janneke is altijd voor jou bereikbaar via E-mail.
 • Na de start van het programma krijg je levenslange toegang tot de Blakend Gezond Facebook groep, een gezonde community met vrouwen die elkaar motiveren en tips geven, waar je (ook na het programma) nog steeds met Janneke contact kunt hebben.
 • Eigenlijk koop je dus geen programma van 10 weken, maar koop je LEVENSLANG motivatie en begeleiding. Door Janneke, maar ook door alle andere vrouwen die dit programma ooit hebben gevolgd.

Waarde: € 700,-

Jouw (éénmalige) investering: € 249,-

 • De totale waarde van al deze informatie en begeleiding is meer dan € 700,-.

 • Maar als je je NU inschrijft voor het Happy Body Programma kost dit alles jou slechts € 249,-!!

 

 • En heb je tijdens het programma vragen? Dan kun je die altijd aan Janneke stellen. Ze is (tijdens het hele online programma èn daarna!) voor jou bereikbaar via E-mail en de Facebook-groep. 

OK, HET IS ZOVER..

BEN JIJ KLAAR OM VOOR ALTIJD

ècht gelukkig te zijn met je lijf en je leven?

FLOOR

In het Happy Body programma leer je niet alleen welke voeding goed voor je en waarom, maar ook hoe je in de praktijk in tien weken écht naar een gezonder lijf en een algeheel positief gevoel over jezelf toewerkt. Het programma biedt zoveel meer dan de meeste diëten die vaak alleen over het beperken van calorieën gaan. Het woord calorie is in de hele training niet aan bod gekomen; wat wél aan bod komt is hoe je datgene kunt eten wat heel lekker én heel gezond voor je is. Ik ben dan ook heel blij met alle makkelijke en heerlijke recepten. En ook de vele tools, cheatlijsten en overzichten zijn heel handig en praktisch!

GERBEN

“Ik at best gezond en gevarieerd. Toch had ik altijd trek en voelde ik mij ‘s middags vaak slap en futloos. Ik moest eten om scherp en op de been te blijven. Dat deed ik dan ook. En dat zag ik op de weegschaal: elk jaar een kilootje meer. Tijd voor actie! De methode van Janneke is simpel en praktisch. En door haar eenvoudige tips en recepten heb ik mezelf een hele andere manier van eten aangeleerd. Het resultaat? Stabielere bloedsuiker en dus geen dipjes en trillende handjes meer. Maar meer energie, minder honger en 10 kilo lichter. Zonder moeite.”

MARLEEN

“Toen ik begon met de methode van Janneke had ik echt vermoeidheids-klachten, ik voelde me altijd uitgeput en leeg, terwijl ik nog zo jong ben! En hoewel het begin soms moeilijk was (eerlijk is eerlijk) voel ik me nu super. Niet alleen fitter en energieker, maar ook gewoon gelukkiger. Ik had NOOIT kunnen denken dat eten dit met je kan doen. Elke dag een middagdutje is verleden tijd: in plaats daarvan sta ik in de keuken om één van Janneke’s recepten te bakken. En ik sta elke ochtend vol energie op. Als je mij dit een half jaar geleden verteld zou hebben, had ik je voor gek verklaard. Ik ben zo blij dat ik hieraan begonnen ben!”

“Wil jij ook meer energie hebben, elke dag fris wakker worden en eindelijk ècht gelukkig kunnen zijn met je lijf en je leven? Ben je bereid om in jezelf te investeren?”

Bedenk je eens wat je daarvoor terug krijgt – dat gevoel is onbetaalbaar!

FAQ

Heb je een vraag over het Happy Body Programma en staat het antwoord hier niet bij? Stuur Janneke dan gerust een mail: janneke@blakend-gezond.nl

Kan ik het ècht volhouden?
Het is wetenschappelijk bewezen dat 97% van de mensen nieuwe gewoontes niet volhouden als ze alles in 1 keer rigoreus veranderen. Het is dus heel erg lastig om een nieuwe gezonde lifestyle vanaf dag 1 volledig door te voeren voor de rest van je leven. En het is ook nog eens super frustrerend als het niet lukt. Waarschijnlijk herken je dat wel van eerdere pogingen. Daarom werkt het Happy Body Programma stap voor stap: in 10 weken ga je je gezonde lifestyle rustig invoeren. Misschien is het even wennen als je ongeduldig bent en een perfectionist, maar geloof me, dit is de beste manier als je blijvend (!) optimaal resultaat wilt. Dus gun jezelf de tijd. Je hebt er nog je hele leven plezier van als je het rustig opbouwt. 
Wat zijn de voordelen van online coaching?
Grootste voordeel: voor deze ‘cursus’ verspil je geen reistijd, je hoeft niet helemaal naar me toe te komen op een vast tijdstip en je hoeft dus bijvoorbeeld ook geen oppas te regelen. Maar we kunnen wel contact hebben al je dat wilt: via E-mail, maar je kunt ook altijd aanvullend een (online) consult bij me boeken. 

De video-lessen volg je gewoon thuis, lekker vanaf je eigen bank of keukentafel. Vanaf je laptop, telefoon of tablet, waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld op een zondagochtend in bed, ’s avonds op de bank, tussendoor als je kinderen liggen te slapen, of op vakantie..

En hoewel het programma is opgebouwd uit 10 wekelijkse lessen, kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Komt het een weekje niet uit, dan schuif je de les gewoon op. Er komen geen extra kosten bij als je na 10 weken nog niet klaar bent. En de lessen en materialen mag je voor altijd houden en zo vaak bekijken als je wilt.

Waarom lid worden van de Facebook groep tijdens én na het programma?

Meteen nadat je bent gestart met het programma mag je levenslang lid worden van de Blakend Gezond Facebook groep, een groep met alle mensen die ook klaar zijn met het programma of door mij persoonlijk zijn gecoacht.

Uit de jaren ervaring die ik heb met coachen blijkt dat het heel motiverend is om samen met anderen hetzelfde doel te hebben. Je bent niet alleen, je voelt je begrepen, het is leuk om elkaar te kunnen motiveren en je kunt vragen en tips met elkaar delen. Vaak ontstaan er zelfs mooie vriendschappen.

Ook na het programma is het heel fijn om lid te blijven van een community, zo blijft je gemotiveerd, blijf je leuke tips en recepten ontvangen en daalt de kans op een terugval flink. Je kunt namelijk altijd terecht bij de anderen èn bij mij als coach! Eigenlijk investeer je dus niet in een programma van 10 weken, maar in een leven lang motivatie en begeleiding. Zo houd je het zeker vol!

Zal ik door dit programma afvallen?
Jazeker! Maar alleen als je te zwaar bent, zul je gaan afvallen. Dit is namelijk geen dieetprogramma voor snel afvallen. Het is jouw persoonlijke healthy lifestyle zonder honger, waarbij je lichaam weer echt gezond wordt. En een gezond lichaam heeft een gezond gewicht, dat gaat als vanzelf. Je gaat dus geen calorieën tellen. Je gaat geen maaltijdvervangers of pillen gebruiken. Je gaat geen honger lijden.

Je gaat wel lekker eten. Je leert eenvoudige en snelle recepten en doet lekker praktisch je boodschappen in je eigen supermarkt als je dat wilt. Natuurlijk ga je meer gezonde producten eten, maar af en toe je favoriete taartje of een glaasje wijn zijn niet verboden. Het gaat om de balans.

Is dit programma voor iedereen hetzelfde/past dit programma wel bij mij?
Dit is alles behalve een ‘one size, fits all’ programma. Ik ga je namelijk leren hoe je lichaam werkt, en hoe je er weer naar kunt luisteren. Want (vage) klachten zijn signalen. Je lichaam praat met je en je hebt die innerlijke stem waarschijnlijk te lang genegeerd. Met die kennis kun je weer beter voor jezelf gaan zorgen, op een manier die werkt voor jou. Voor jouw lichaam en jouw leven. Zo ontstaat voor iedereen een eigen healthy lifestyle. Want iedereen is tenslotte anders.
Hoeveel tijd kost dit programma?
Omdat we stap-voor-stap gaan, behandelen we elke week één onderwerp. Je wordt zo dus niet overladen met informatie en het kost je dus elke week maar een beetje van je tijd. De video-lessen duren nooit langer dan 20 minuutjes en daarna ga je zelf op je eigen tempo aan de slag met de opdrachten en met het aanbrengen van veranderingen.

Natuurlijk kost het in het begin wat meer tijd, omdat alles nog nieuw is. Maar uiteindelijk zul je zien dat deze nieuwe healthy lifestyle helemaal niet heel veel tijd of geld hoeft te kosten. En je krijgt er zóveel energie voor terug, dat je zult merken dat je sowieso veel meer tijd hebt voor alle leuke dingen en mensen in je leven.

Hoe moet ik me inschrijven?
Je kunt je NU inschrijven via de knop hieronder. Je komt dan op de productpagina terecht waar je het Happy Body Programma in je winkelmandje kunt doen en af kunt rekenen. Na betaling ontvang je van mij een bevestigingsmail en de volgende dag al ontvang je van mij je eerste mail: met alle instructies, informatie èn je eerste video-les. De rest wijst zich vanzelf.

Gaan wij vanaf  morgen al samen werken aan jouw beste gezondheid ooit