“De methode van Janneke geeft echt resultaat en is veel makkelijker dan ik had gedacht. Ik raad het iedereen aan!” – Carline – 

HERKEN JIJ JEZELF?

 • Wil je graag op een gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken?
 • Heb je te weinig energie en zit je niet lekker in je vel?
 • Wil je beter voor jezelf zorgen?
 • Heb je advies nodig over hoe je voeding optimaal bij kan dragen aan je sportprestaties?
 • Heb je vage lichamelijke klachten of allergieën waar je maar niet vanaf komt? (eczeem of huiduitslag, hooikoorts, aanhoudende maag of darmklachten, slechte nachtrust etc.)
 • Wil je ondersteunend voedingsadvies bij specifieke gezondheidsklachten zoals diabetes, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, migraine of een auto-immuunziekte zoals Crohn of artritis?

Maar weet je niet waar te beginnen?

Ik ga je helpen! Ik begeleid je stap voor stap en samen gaan we op zoek naar jouw balans.

Boek hier jouw persoonlijke coachingstraject

Gezond van binnen, is slank en stralend van buiten. Ik kan je laten zien hoe je door middel van voeding en beweging energieker kunt zijn, je overtollige kilo’s kunt verliezen (of juist spiermassa aankomen), je weerstand kunt verbeteren en gezondheidsklachten kunt verminderen zodat je beter in je vel zit dan ooit. Ik geloof niet in diëten, maar in een levensstijl die aansluit bij wat jouw lichaam nodig heeft en die voor jou werkt. Zodat een healthy lifestyle geen opgave meer is en je verbetering blijvend is.

“Jij was niet alleen mijn voedingscoach, maar ook mijn lifestylecoach. Ik ben je daarvoor nog iedere dag dankbaar.” – Liek –

Natuurlijk zijn er algemene richtlijnen voor gezonde voeding die voor iedereen gelden, maar uiteindelijk is iedereen anders. Je hebt een ander doel, loopt tegen andere problemen aan of je hebt specifieke klachten waar je mee geholpen wilt worden. Het kan ook zijn dat je nèt dat extra steuntje in de rug nodig hebt om die verandering door te zetten, of graag extra tips en adviezen wilt.

Persoonlijk voedingsadvies kan dan de oplossing zijn. Je krijgt dan persoonlijke aandacht en een gericht voedingsadvies dat aansluit bij jouw mogelijkheden, eventuele lichamelijke klachten en jouw persoonlijke doel. Ook kan ik je dan net dat extra steuntje in de rug geven als je het nodig hebt zodat je jouw doelen niet uit het oog verliest!

Voor mij is een healthy lifestyle niet alleen goede voeding, maar ook voldoende beweging. Daarom kan ik je ook gericht sport- of bewegingsadvies geven om je doelen te ondersteunen. Als gecertificeerd T.O.P. trainer A en Crossfit instructeur Level 1 weet ik hoe effectief de juiste lichaamsbeweging kan zijn en kan ik je adviseren over wat geschikt is voor jouw lichaam en jouw persoonlijke doelen

“Nu, een paar maanden later, blijf ik nog steeds gemakkelijk op gewicht door wat ik heb geleerd.” – Renee – 

Zo gaan we samen aan de slag..

Voorafgaand aan je afspraak houd je een week een eetdagboek bij. Tijdens een uitgebreid intake-gesprek worden je huidige eetgewoontes geanalyseerd en jouw doelen en eventuele lichamelijke klachten besproken. Naar aanleiding daarvan krijg je persoonlijke voedings- (en bewegings)adviezen mee. Als je dat wilt, kan ik ook een trainingsschema voor je samenstellen.

Om ervoor te zorgen dat het advies optimaal aansluit bij jouw behoeften, heb ik verschillende pakketten. Daarna heb je een stevige basis en goede handvatten om jouw healthy lifestyle te starten! Na je pakket kun je, als je dat wilt, altijd verder begeleid worden. Je kan dan een vervolgconsult boeken.

THE START-UP (1 maand)

 • Een uitgebreid intake-gesprek met voedingsanalyse
 • Persoonlijke adviezen voor verbetering
 • Eetschema’s op maat
 • Gemakkelijke en lekkere recepten
 • 2 vervolgconsults van een half uur
 • E-coaching: Altijd bereikbaar voor vragen tussendoor

399,- euro

THE LIFESTYLE CHANGE (3 maanden)

 • Een uitgebreid intake-gesprek met voedingsanalyse
 • Persoonlijke adviezen voor verbetering
 • Eetschema’s op maat
 • Gemakkelijke en lekkere recepten
 • 4 vervolgconsults van een half uur
 • E-coaching: Altijd bereikbaar voor vragen tussendoor

499,- euro

LOS (VERVOLG) CONSULT

 • 60 minuten        90,- euro
 • 30 minuten        50,- euro

Het allermooiste was dat ik al heel snel verschil merkte, na 2 weken was er al 2 cm van mijn taille af! Daarnaast heb ik nu veel meer energie en slaap ik misschien wel beter dan ooit. En waar ik eerder ieder virusje mee pikte, ben ik nu de enige die niet verkouden is als iedereen om me heen aan het snotteren is. Ik heb inmiddels een mooie balans gevonden in de manier van eten die Janneke me geleerd heeft en ik voel me zo goed dat ik niet meer anders zou willen.

Carline

Ik at best gezond en gevarieerd. Toch had ik altijd trek en voelde ik mij ‘s middags vaak slap en futloos. Ik moest eten om scherp en op de been te blijven. Dat deed ik dan ook.  En dat zag ik op de weegschaal: elk jaar een kilootje meer. Tijd voor actie! Van Janneke heb ik simpele tips en recepten gekregen voor een nieuw voedingspatroon met gezonde en langzame verbranders. Het resultaat? Stabielere bloedsuiker en dus geen dipjes en trillende handjes meer. Maar meer energie, minder honger en 8 kilo lichter.

Gerben

Binnen een paar weken was ik al 5 cm om mijn middel kwijt, dat werkt natuurlijk heel motiverend! Het is super fijn om nu gewoon één richting op te gaan met voeding en gebruik te kunnen maken van de eetschema’s en het advies van Janneke. In totaal ben ik blijvend 6,5 kilo afgevallen en 10 cm buikomvang kwijt. Uiteindelijk weet ik nu zelf ook beter wat ik wel en niet kan eten en vind ik deze levensstijl heel goed vol te houden!

Juliette

Wil je een afspraak maken voor een coachingstraject of wil je overleggen over de mogelijkheden voor jou? Stuur me hieronder dan direct een berichtje. 

Heb je binnen 2 dagen geen reactie van me terug: Check je spam-box!! 

8 + 1 =