Blakend Gezond bij jouw organisatie!

Ik coach niet alleen mensen, maar je kunt mij ook boeken om de werknemers van jouw organisatie te coachen. Ik kom graag spreken over meer energie op je werk, een inspirerende workshop geven of ik organiseer een motiverende challenge voor jou en je collega’s of werknemers. Natuurlijk helemaal aangepast aan de wensen van de organisatie.

Heb je interesse in een training of presentatie bij jouw bedrijf? Vraag dan gerust naar meer informatie en laat me weten wat jouw wensen zijn.

Stuur een e-mail naar janneke@blakend-gezond.nl of neem HIER direct contact met mij op.

VEERKRACHT op je werk

Ik heb OOK een leuke samenwerking met Blijf Vitaal (stoelmassages, yoga en houding- en vitaliteitsadvies) en Petra Derks, coach voor mensen én organisatie (coaching en teambuilding). Samen bundelen we onze krachten en bieden we met Veerkracht een uniek totaalpakket voor organisaties.

Zijn jouw medewerkers uitgeblust of uitgerust? Zitten ze onderuit achter hun bureau of is hun houding krachtig en energiek? Zijn ze met 100 dingen tegelijk bezig of zijn ze in rust gefocust?

“Je werknemers zijn je belangrijkste kapitaal: investeer in hun Veerkracht.” 

Wie veerkrachtig is, werkt met meer energie en plezier en gaat beter om met tegenslagen. Veerkracht binnen je organisatie bereik je samen: Een verantwoordelijkheid van werkgever èn werknemer.

 

Wij zijn Veerkracht

Veerkracht is een uniek concept, ontstaan door de samenwerking tussen de therapeuten en masseurs van Blijf Vitaal (www.b-lijfvitaal.nl), voedings- en gezondheidscoach Janneke van Blakend Gezond en Petra Derks coach voor mens én organisatie (www.petraderks.nl). Door onze krachten te bundelen in een compleet en afwisselend totaalaanbod zorgen we voor mensen met meer veerkracht: vitaal, gezond, energiek, gelukkig. Zo helpen we jouw organisatie haar menselijke kapitaal optimaal te benutten en behouden.

 

Wat doet Veerkracht?

Wij geloven dat veerkrachtige mensen in balans zijn op 5 verschillende niveaus: Lichaam, Gevoelens, Denken, Relaties en Ziel. Omdat iedere situatie ander is, betekent die balans weer optimaal krijgen voor iedereen iets anders. Bijvoorbeeld: De één beweegt al voldoende en wil een eetgewoonte aanpassen. De ander wil meer balans brengen in werk en privé. En weer iemand anders heeft werkplekadvies nodig of een stoelmassage. Door onze verscheidenheid aan expertise kunnen we optimaal inspelen op de verschillende behoeften van jouw werknemers en jouw organisatie.

Een proeverij bij jouw organisatie

Het bewustzijn van je werknemers omtrent vitaliteit stimuleren is de eerste stap. Daarom organiseren wij laagdrempelige “proeverijen” binnen bedrijven om zowel werkgevers als werknemers kennis te laten maken met Veerkracht.

Een Proeverij is een dagdeel waarop iedereen binnen het bedrijf kennis met ons kan maken. Wij zijn op de werkvloer en laten werknemers ‘proeven’ van wat wij te bieden hebben.

Ben je geïnteresseerd in een Proeverij of wil je meer informatie? Mail me dan op janneke@blakend-gezond.nl of neem HIER direct contact op.